AKSARAY / MERKEZ - Şehit Recep İnce Ortaokulu

Şehit Recep İnce Ortaokulu

YENİKENT BELDESİ ZAFER MAH. ÇANAKKALE SK. NO 29 İÇ KAPI NO 3 MERKEZ / AKSARAY
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, Değişime ve gelişime açık, Kendine güvenen, Üreten,buluş yapan ve güçlerini fark eden, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, farlılıkları zenginlik kabul eden, Yüksek moral değere sahip, Katılımcı, kendini sorgulayan, Etkili ve nitelikli, Çağdaş, demokrat ve lâik, bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, Bilgili, becerili,özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, Gelişen tekno­lojiyi izleyip kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, bireyler olmalarını sağlamaktır.
AKSARAY İLİ BADMİNTON BİRİNCİ VE İKİNCİLİĞİ
Kaloriferli
Ulaşım
Öğretmenler özel araçlarla gidiş - geliş yapmaktadır. Yenikent Belediyesi otobüsleriyle şehir merkezinden ulaşım da mümkündür.
Servis yoktur.
Şehit Recep İnce Ortaokulu Zafer Mah. Yenikent Kasabası Merkez/AKSARAY